Veelgestelde vragen

415-amateurs.nl

Hieronder staat een overzicht van veelgestelde vragen over 415-amateurs. Staat het antwoord op je vraag er niet bij, klik dan op "mijn antwoord staat er niet bij".

Een persoonlijk bericht is een bericht dat terecht komt in het berichtensysteem op 415-amateurs en dat gelezen kan worden en beantwoord vanaf de website. Een snelle manier dus om een ander lid te benaderen als jullie beiden aanwezig zijn. 

Wanneer de ontvanger niet aanwezig is krijgt hij een notificatie in zijn email van het persoonlijk bericht. 

Een email is primair bedoeld voor berichten aan leden die op dat moment niet op onze site aanwezig zijn. De ontvanger ontvangt het bericht op het opgegeven mailadres. Emails kunnen niet vanaf de site worden gelezen.

Klik op de knop rechts naast het tekstvak "ontvanger". Er verschijnt een lijst met de namen van de leden. Kies uit de lijst maximaal vijf namen om hetzelfde bericht aan te verzenden.

Het komt voor dat er geen bevestigingsmail wordt verzonden om je aanmelding bij 415-amateurs te activeren. Om die reden hebben we tijdelijk de activering uitgeschakeld en worden de aanmeldingen direct na registratie actief. 

Mocht je desondanks problemen ondervinden bij het aanloggen, neem dan contact met ons op via  het contactformulier.

Helaas heeft onze site de laatste tijd nogal last van spam-aanmeldingen. We houden de spammers wel buiten de ledenlijst, maar ze tellen in eerste instantie wel mee voor de statistieken. We houden het zoveel mogelijk bij, maar de statistieken zijn dus niet altijd helemaal juist.

Neem contact met ons op via het mailadres 415-team@415-amateurs.nl.