23 -27 juli: zomercursus in Italië

  • david
  • david's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Lees meer
6 jaren 5 maanden geleden #281 door david
23 -27 juli: zomercursus in Italië werd gestart door david
Accademia Amsterdam nodigt je deze zomer uit om je te laten inspireren door de dromerige en mythische entourage van Perugia. Het pastorale en landelijke in muziek, kunst en Italiaanse keuken staan centraal: "Ninfe e Pastori". Kom naar onze zomercursussen in Umbrië en ontmoet vrienden terwijl je geniet al het moois wat je hoort, ziet en proeft!

De musici van Accademia Amsterdam bieden je een uitnodigend openingsconcert met muziek die met het thema te maken heeft. Bij de "Ballo in Piazza" kan iedereen wie dat leuk lijkt, een dansje wagen*.

De cursus kamermuziek & barokdans is bedoeld voor dansers, zangers en instrumentalisten. Iedereen, van jong tot oud, kan op eigen niveau deelnemen. De cursussen koken en tekenen & schilderen zijn toegankelijk voor deelnemers van elke leeftijd en niveau. Wij bieden extra masterclasses muziek en dans voor degenen die hun vaardigheden en kennis willen verdiepen. Het weekend voorafgaand aan de zomercursus organiseren wij extra masterclasses (koor)directie, voor aankomende dirigenten en andere geïnteresseerden.

Als extraatje organiseren we een excursie naar één van de culturele hoogtepunten van de historische stad.

SiningIn de buurt van de cursuslocaties vinden we het sfeervolle hotel Signa. Cursisten kunnen hier boeken voor een gereduceerd tarief. We adviseren graag bij het vervoer naar en verblijf in Perugia. De stad ligt op slechts twee uur rijden van Rome en Florence.
We sluiten de dagen af op zijn Italiaans, gezamenlijk aan lange tafels dineren op het dakterras van ristorante Iris.

Als je vóór 1 april 2018 boekt, ontvang je een korting op de cursuskosten van 5%. Breng je een extra cursist mee, dan ontvang je nog eens 5% extra korting.
Prijzen vanaf €275 excl. overnachting en maaltijden. Zie onze website voor de voorwaarden.

Kijk voor meer informatie of inschrijven op de website van Accademia Amsterdam. (Repertoire)suggesties die binnen het thema vallen, zijn welkom. Kijk voor ónze suggesties en beschikbaarheid van de bladmuziek op de website.

Lees meer in deze folder:

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

Bijlagen:

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.130 seconden