Accademia Amsterdam organiseert muziekweek Perugia

  • david
  • david's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Lees meer
12 jaren 2 maanden geleden #219 door david
Accademia Amsterdam organiseert van 30 juli tot 3 augustus 2012 een muziekweek in Perugia.


“Meester en Gezel”
Händel en zijn leraar Zachow, muziek van barokcomponisten en hun leerlingen
door Accademia Amsterdam, 30 juli – 3 augustus 2012


Voor amateurs en beginnende conservatoriumstudenten van jong tot oud: zangers, strijkers, blazers, klavecimbel/basso continuo.
Muziekstudenten krijgen een aantrekkelijke korting. Voor docenten die studenten meebrengen, bieden we interpretatieworkshops tegen zeer lage prijs.
De musici van Accademia Amsterdam nodigen liefhebbers van kamermuziek uit voor een enerverende zomercursus, waar je op reis gaat door de (muziek)historie. Er is plek voor bespelers van moderne zowel als historische instrumenten. Individuen en ensembles kunnen zich inschrij ven.
Kun je geïnteresseerde cursisten, collega\'s of vrienden blij maken met deze cursus? Stuur dit bericht dan door. Dank!
Op de dag van aankomst trakteert Accademia Amsterdam de deelnemers op een inspirerend concert. Cursisten presenteren zich in het prachtige, barokke Auditorium Marianum van het Istituto Musicale “G. Frescobaldi”, in het historische centrum van Perugia, waar de cursus wordt gehouden.
Dineren kan op echt Italiaanse wijze in één van de typische locale restaurants voor slechts € 15,-. Op de laatste dag worden de resultaten van de beeldende kunstcursussen geëxposeerd en kunt u genieten van de locale keuken tijdens het slotdiner.
Wie vóór 1 april 2012 boekt ontvangt een korting op de cursuskosten van 5%. Degene die tegelijkertijd met zijn/haar inschrijving een extra cursist inbrengt ontvangt 10% korting op de cursuskosten. Bij boeking in agriturismo Borgo Casale dell’ Angelo, ontvangt men een korting van 10% op de overnachtingskosten.
Prijzen: kamermuziekcursus vanaf € 250,- pp voor 5 dagen; kunst- en kookcursussen € 60,- pp per dag.
Kijk voor meer informatie of inschrijven op de website van het Amstel Impressariaat

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.089 seconden