Concert met barokmuziek in Woudrichem

  • gerriannevanputten
  • gerriannevanputten's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
Lees meer
11 jaren 3 weken geleden - 8 jaren 9 maanden geleden #184 door gerriannevanputten
Concert met barokmuziek in Woudrichem werd gestart door gerriannevanputten
Concert met oude muziek in Woudrichem


Op 11 september 2010 is er een concert met oude muziek in Woudrichem. Er worden werken gespeeld van Telemann, Händel, Scarlatti en anderen.
De muziek wordt uitgevoerd door gelegenheidsensemble Musica Delectatio. Musica Delectatio bestaat uit zes enthousiaste musici, die er veel plezier aan beleven om samen muziek te maken. Deze muziekvreugde (want dat betekent de naam van het ensemble) willen ze graag met de luisteraar delen. In Musica Delectatio spelen Martin Knotters (traverso), Geert Siereveld (blokfluit), Gerrianne Lobbezoo (blokfluit), Anne-Linde Visser (cello), Martin Lobbezoo (klavecimbel) en Reinier Korver (orgel en kistorgel).
Op de lessenaars staat muziek uit de barok. Dat varieert van Bach tot Vivaldi en van een quartettino tot een fuga. Sommige stukken spelen ze als voltallig ensemble, maar er zijn ook solo’s, duo’s en trio’s. Een heel afwisselend programma dus!
Na het concert wordt er een collecte gehouden. De onkosten van de avond zijn gesponsord, dus de hele opbrengst van de collecte is voor Woord en Daad. Woord en Daad is een organisatie voor armoedebestrijding in Azië, Afrika en Midden-Amerika.
Concertinformatie: 11 september 2010 in de St. Martinuskerk te Woudrichem, aanvang 19.45 uur, toegang gratis, met pauze, collecte voor Woord en Daad.
Laatst bewerkt 8 jaren 9 maanden geleden door david. Reden: .

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.093 seconden